Ons team

Team Brabant Cloud

Om het werken met Brabant Cloud zo eenvoudig mogelijk te maken biedt Team Brabant Cloud uitgebreide ondersteuning. Op onze help-pagina vind je verschillende documenten, helpteksten en screencasts. Daarnaast bieden wij bij aansluiting twee gratis trainingen voor Memorix Maior aan. 

Wilt u weten aan welke verbeteringen we werken? Kijk dan op onze ontwikkelingspagina

Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact op met ons team via helpdesk@brabantcloud.nl, de chat of kom naar een van onze inloopdagen.

 

Wie zijn wij?

Cris Kremers
Cris Kremers

Projectleider Brabant Cloud

E-mail: criskremers@erfgoedbrabant.nl

Telefoon: 06-52789401

   

 

 

Peer Verbruggen
Peer Verbruggen

Medewerker digitalisering

E-mail: peerverbruggen@erfgoedbrabant.nl

Telefoon: 06-52778378

 

 

   

Iris Dracht
Iris Dracht

Medewerker digitalisering

E-mail: irisdracht@erfgoedbrabant.nl

 

 

 

 

Annette Gaalman
Annette Gaalman

Projectleider digitaal platform

E-mail: annettegaalman@erfgoedbrabant.nl

Telefoon: 06-52789397

  

 

  

Presentaties op locatie

Wil je meer weten over de Brabant Cloud? Het team van Brabant Cloud komt graag naar jouw instelling toe om een informatieve presentatie te geven en samen te kijken naar jullie behoeftes en doelstellingen omtrent duurzaam digitaal collectiebeheer. Indien gewenst kunnen wij dan ook ingaan op het collectieregistratiesysteem dat we aanbieden. Neem hiervoor contact met ons team op via helpdesk@brabantcloud.nl.

Inloopdagen

Uiteraard ben je ook welkom bij één van onze inloopdagen waar je ons vragen kunt stellen en, nog beter, in contact kunt komen met bestaande deelnemers. Voor de inloopdagen strijkt het team van Brabant Cloud eens per maand op een wisselende locatie in Brabant neer. Je bent er van harte welkom om al je vragen te stellen over digitalisering, ook als je geen gebruik maakt van een van onze services. Kijk wanneer en waar de volgende inloopdagen plaatsvinden.

De Brabant Cloud Helpdesk is het beste bereikbaar via de chat of de mail: helpdesk@brabantcloud.nl.